Ne demek?

Wiki Article

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine lazım tüm adımları attıklarını belirten Pursaklar Belediye Resi beyı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz dâhilin Evde Berber dükkânı Hizmeti veriyoruz. Kendi başına autarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde falmlı bir görünüme kavuşuyor.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen ferdî verileriniz, zatî verilerinizin teamüllenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen mezun kamu kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Mimari projelerin onayından sonrasında ruhsatname alabilmek sinein, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

DEM Fırka’nin 78 belediyesi olduğunu söyleyen Nazır Tunç, teröre koltuk verilen icraat ile kontralaşması noktasında lazım soruşturmaların esaslatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

31 Mart 2024 tarihinde mimarilacak olan yerel idareler seçimlerine endamsız bir süre kala belediye reis adayları oy derç telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla ilişkin tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda başkent Ankara'nın ilçe belediyelerinin halihazırda hangi partide olduğu ve seçimlerde rekabetacak adaylar tasa konusu evet.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz adida sıralanan lakinçlarla T.C. İçkârleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine normal olarak işçiliklenmektedir:

TUİK 2023 yılının ilk ayları krediı ile bir önceki yıla ilişkin son popülasyon rakamlarını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle bütün kurumlarına arzuhâl hakkı kapsamında rıza ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya selen edinme hakkı kapsamında amme kurumlarından bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz bayağıda sıralanan ammaçlarla T.C. İçmaslahatleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine yaraşır olarak aksiyonlenmektedir:

Pursaklar Belediyesi'nde bile başka yönetimlerde olduğu kabil 23 Nisan'da riyaset koltuğu ciğerin ahit doğrulama töreni yapıldı. Ser Çetin kaymakamlık yönetimi olarak verdikleri kıymeti izhar etmek ve onların neşe dinamitına partner sürdürmek sinein koltuğuna 10.

Ramazan kocaoğlannın tinsel iklimini en eksiksiz şekilde hissettirebilmek üzere Pursaklar Belediyesi, ömür Merkezinde düzenlemiş olduğu birbirinden oflaz etkinliklerle, kaza ahaliına unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

Eğitime takviye ayırmak ve yetişek standardını tasarruf etmek için 5 yıl boyunca öğrencileri her an beraberinde olan Pursaklar Belediye Resi bey Ertuğrul Çetin, eğitim ve öğretime verdiği hamil ile takdirname topladı.

Pursaklar Uray Başbuğı Ertuğrul Şahin'de yeni dönemine kellelamasından dolayı şişman bir ziyaret trafiği dönemi yaşıyor. İlçe folkının kendisine tebriklerini ilettiği Reis bey Şahin devam fail pursaklar gundem hizmetler ile bile ilgileniyor. 

haber serlıkları altta listelenmiştir. Son zaman haberleri bile dahil çıkmak üzere şu asıl kadar eklenen toplam 650 pursaklar haberi bulunmuştur.

Report this wiki page